Brunhilde Verhenne aan de slag als PR manager van Omega Pharma

Nazareth (België), 14 mei 2009 — Begin juni start Brunhilde Verhenne, Miss Belgian Beauty 2002, als nieuwe PR manager van Omega Pharma (met CEO Marc Coucke).

Brunhilde zal verantwoordelijk zijn voor de organisatie van alle PR-evenementen die binnen Omega Pharma Corporate georganiseerd worden. Tevens zal ze de onderneming vertegenwoordigen bij de evenementen rond de wielerploeg "Omega Pharma - Lotto", waarvan Omega Pharma hoofdsponsor is.

Na haar miss-jaar, werkte Brunhilde als model, actrice, presentatrice en organisatrice van vele evenementen. Binnen de autoracewereld zette ze de verkiezing Miss Racing Star op poten en werkte ze als PR Manager voor verscheidene teams. In 2007-2008 woonde ze anderhalf jaar in North Carolina met haar toenmalige vriend Marc Goossens en ook daar ging ze aan de slag in een groot raceteam. Terug in België startte Brunhilde als vertegenwoordigster bij de firma De Clercq, een horecagroothandel uit Oudenaarde, waar haar engagement loopt tot eind deze maand.

Concreet wordt Brunhilde reeds de hele maand juli verwacht in Frankrijk, waar zij tijdens de Tour de France alle PR-taken voor Omega Pharma als sponsor van de wielerploeg Omega Pharma - Lotto voor haar rekening zal nemen. Ze zal er de contactpersoon van Omega Pharma zijn met de pers en ze zal er tevens de vele genodigden begeleiden.

Omega Pharma is sinds het ontstaan in 1987 uitgegroeid tot een multinationale groep die met ruim 2.000 medewerkers direct actief is in nagenoeg 40 landen. Omega Pharma is één van de weinige zuivere OTC-ondernemingen, en staat op de drempel van de wereldwijde top 10 in deze veelbelovende markt voor voorschriftvrije gezondheids- en verzorgingsproducten.

http://www.omegapharma.be

_________________________________________________________________________
Brunhilde als vertegenwoordigster bij DE CLERCQ - Horeca & Zuivel


Van 1 juli 2008 tot 31 mei 2009 was Brunhilde vertegenwoordigster bij Firma De Clercq. Deze firma is een groothandel in Horeca en Zuivel. Met meer dan 8000 producten en 15 chauffeurs die elke dag de baan op gaan om restaurants, hotels, broodjeszaken, etc... van hun producten te beleveren, had Brunhilde haar werk om bestaande klanten te onderhouden en nieuwe klanten te maken...
Zij dankt ook graag via deze weg al haar toffe collega's, klanten en leveranciers voor een fijne samenwerking!

http://www.de-clercq.be

__________________________________________________________________________________________________
Brunhilde ORGANISEERT ook uw evenement...

Met haar firma I-DEAL verzorgt Brunhilde alle soorten evenementen en feesten.

 

Eind augustus 2003 verliep het 100-jarig bestaan van de Bouwfirma Ottevaere volledig onder haar coördinatie (zowel het avondfeest als het opendeurweekend). Dit event was haar officiële en geslaagde start… Sindsdien heeft het organiseren haar niet meer losgelaten.

 

U herinnert zich zeker de MISS RACING STAR verkiezing (met media-ondersteuning van De Rode Loper-TV1) waar ze keihard aan gewerkt heeft en ook ander missverkiezingen helpt ze met haar ervaring en enthousiasme verder vooruit! Ook de presentatie verzorgt ze hierbij graag…

 

Ondertussen hebben reeds vele bedrijven op haar organisatie beroep gedaan!!

 

Aarzel dus niet, want misschien kan ook uw feest/evenement Brunhilde’s ideeën en steun gebruiken!!

 

Contacteer haar voor al uw vragen hieromtrent.Brunhilde bij uw FOTOSHOOTS – MODESHOWS – PRESENTATIES ...

 

Bent u op zoek naar een nieuw gezicht voor uw product of wil u een nieuwe brochure of kalender maken? Wil u dat uw voordracht goed ingeleid wordt of zoek u iemand die alles mooi aan elkaar praat? Wil u een model voor de voorstelling van uw collectie op een modeshow of stockverkoop? Brunhilde bespreekt graag met u de verschillende mogelijkheden.

 

Ook kan Brunhilde zorgen voor animatie of hostessen waar nodig.

 

Ondertussen heeft zij hiervoor reeds een uitgebreid bestand opgebouwd!

 

Contacteer haar voor al uw vragen hieromtrent.

 

 

Brunhilde ACTEERT...

 

De politiereeks ZONE STAD was sinds december 2003 te volgen op VTM!
Toen reeds vertolkte Brunhilde samen met Wim Stevens het koppel van Interne Zaken.
Hun taak bestaat erin controle uit te oefenen op de politie.

Omwille van het grote succes van deze nieuwe serie werd er werk gemaakt van een tweede reeks.

Ook hierin zijn Thierry (Wim) en Nathalie (Brunhilde) regelmatig te zien..., veel kijkgenot!

 

Ook in het TV1- programma WITSE vertolkt Brunhilde een kleine gastrol...

In de allernieuwste serie Sara op VTM mocht Brunhilde ook niet missen, je ziet haar in de rol van Sylvie...

In september 2009 zal Brunhilde ook heel even te zien zijn in Familie op VTM

Check de agenda om de data van de uitzendingen te weten!!!